Kestos Revolutionaire Afslankbehandeling

Kestos is ontworpen door een team van ingenieurs, schoonheidsspecialisten en fysiotherapeuten. Deze revolutionaire technologie is een combinatie van thermostimulatie en electrostimulatie en helpt u om snel, effectief en blijvend gewichtsverlies te bereiken.

Hoe werkt de Kestos

U gaat heerlijk ontspannen liggen. Daarna worden de banden met elektrodes aangebracht op die spiergroepen die u wilt aanpakken. Door de vele contracties, veroorzaakt door de elektro-spierstimulatie worden er calorieën verbrand. Tegelijkertijd worden door infrarood de probleemzones verwarmd. Deze infraroodwarmte zorgt voor een diep doorwerkende doorbloeding van de huid en verhoging van de stofwisseling. Ook zorgen de infrarood stralen voor een diepte reiniging van de huid door verhoogde afvoer van afvalstoffen en lymfedrainage.

Bodyshaping

Het resultaat?

U verbrandt vetweefsel en uw spieren worden steviger. De spieren worden door de Kestos intensief aangepakt waardoor een kuur van 45 minuten gelijk staat aan meer dan 2,5 uur intensief sporten. U voelt dat het werkt. Al na enige behandelingen ziet u resultaat. Bij voorkeur ondergaat u 1 kuur van 10 behandelingen in 5 weken en voor het maximale resultaat bieden wij u een zeer gevarieerd dieet op basis van een normaal, gezond eetpatroon aan.

Werkt deze methode echt?

Het effect kunt u het beste vergelijken met een intensieve fitnesstraining van 2 x per week ! Het grote verschil is de zeer comfortabele en luxe manier waarop dit resultaat verkregen wordt. Na enkele weken worden de eerste resultaten zichtbaar. Voor een grondige figuur-verandering moet u echter, net zoals bijfitnesstraining, enkele maanden geduld hebben. Heeft u last van (extreem)overgewicht, dan is deze methode zeker een uitstekende ondersteuning maar moet er ook op de voeding gelet worden !

Zijn de resultaten blijvend?

Ook een atleet die stopt met training verliest zijn spieren en conditie. Om het resultaat te behouden moet u blijvend uw lichaam stimuleren met sporten of... op de zeer comfortabele manier van de Kestosmethode. Wie vindt het nu niet lekker om 1x per week lekker een uurtje te relaxen ?!

€ 299,- voor 10 behandelingen
Kestos Aanbieding